Archive | January 2011

From 1 to 2~ Upin & Ipin-

Assalamu’alaikum w.b.t,

Nak cerita, semalam saya belajar satu benda baru. Saya baru ‘nampak’ yang niat tu sangat penting dalam sesuatu perkara. Benda yang saya bakal cerita ni takde niat untuk memburuk-burukkan  sesiapa or memuji-muji siapa-siapa. But, untuk bagi pengajaran pada semua n pada diri saya sendiri.

Continue reading

Advertisements

-them-

They’re there every day,

whether we notice it or not.

They’re there when you need them,

but still there when you don’t.

They phone you at 3 a.m,

just to see how you’re doin’.

Don’t act like your strong in front of them,

for they know when you’re not.

They’re there when you can’t get up,

ready to lend a helping hand.

They’re your strength when you’re weak,

they’re your voice when you can’t speak,

they’re your eyes when you can’t see.

Some have words of wisdom,

but these kinda people hardly have any,

they’re just there to listen,

ready to make you laugh again.

 

 

credits to +pja_chan+

 

 

Who are they?

Friends,

that’s who they are.

Friends who care but ignore the person you are,

friends who don’t judge from the outside,

nor the inside.

Friends who are always by your side~

 

 

From 1 to 2~

Looking back on the things I’ve done ♪♪…

 

The years just pass by soooo quickly~

 

1~2: was a blur…
3: I had a brother—screamed and shouted I’m no ‘Along’—’cause masa tu Along tu kucing. (I’m no cat~) Siapa ingat? hehe
4: kinda blurry but remembered learning how to pray in nursery school.
5: learned english in a new kindergarten—was the most shiest and quietest of the group of ribena kids—Dad was called to make me ‘talk’ more—hey, I was the only girl wearing a pinafore with seluar pasar malam underneath~ But my friends were loyal, though I hardly spoke.
6: ‘Graduated’ kindergarten—I’m a ‘big’ kid now~or so I thought…
7: Had my first snow encounter—had to be carried by Dad ’cause the snow was really deep, I couldn’t even be seen if I was standing.
8: Loved testing my brothers patience—I always told them that I’d run away—I hid behind the door and that always made them cry T_T touching~
9: Learned the meaning of responsibilities, had my first fights with my bros.
10: went to a lot of places every weekend, sampai dah tak larat nak jalan…
11: learnt bm—apa nama awak? haha…
12: locked myself in my room—prepare kan diri for UPSR…
13-: masuk asrama, loved every bit of it…
14: had some troubles, found it was easier to forget by eating a lot~
15: my year was filled with friends—best firends who taught me the meaning of friendship…
16: study—fun—more studying—hectic year~
17: SPM—never thought school would come to an end, but it happened T_T missing my friends~
18: got my driver’s license—Dad doesn’t let me drive ’cause I speed~
19: besar-nanti-nak-jadi-apa-kirisis~
20: set foot in Japan—learned that there’s so many things to do in life…
21: here I am, thinking~

I’m thinking…

Continue reading

-The new GF- the Agenda~

Alhamdulillah, ade jgak masa nak sambung sikit hari ni… Ingatkan takde-maklumlah, sibuk sikit, nak prepare untuk next week’s battle~

So~ Where were we?

Hmm, kalau tak silap, my last question was, “What’s their agenda?”… kan?

Macam mantap je kan—agenda—wow~

But before that, nak recap balik GF ni ape. Senang kata, it’s an istilah yang membawa maksud indoktrinasi pemikiran atau serangan pemikiran atau brain wash yang dilakukan oleh musuh-musuh Islam terhadap orang-orang Islam.

Tindakan ini dirancang secara mantap lagi efisien dan bersistematik so that mind-set orang Islam ni dapat dikuasai dengan menjauhkan the true meaning of Islam, tanpa menyuruh orang-orang Islam keluar dari Islam— murtad.

Agenda diorang senang je, nak jauhkan orang Islam dari fahaman Islam yang sebenar.

Mereka sentiasa berusaha hendak memadamkan cahaya Allah (agama Islam) dengan mulut mereka, sedang Allah tetap menyempurnakan cahayaNya, sekalipun orang-orang kafir tidak suka (akan yang demikian). [61:8]

So apakah Nur (cahaya) Allah tu?

Continue reading

-The new GF- intro…

The new GF…  What? Am I gay?

Nope, nor do I have a new girl friend. hehe…

Some of you might already know what it means, but for some, let me introduce to you the words.

G- Ghuzwatul and F- Fikr.

Maksud dia?

If you ‘google’ it, then you’ll find that it simply means ‘serangan pemikiran’ or ‘mind control’.

So, apa yang best sangat dengan tajuk ni?

Firstly, kenapa kita kena amik tahu ’bout GF ni? —–I’m controlling my own mind~

Continue reading

Hari ni, I went to class macam biasa-nothing special..
Kayuh basikal pada kelajuan biasa, n seperti biasa suhu mencecah -4℃ dengan kelajuan angin 9m/s.
Masuk kelas pun macam biasa… Menggigil-gigil, panaskan badan jap–dah 15 minit.
Lecturer pun masuk–start class.

……………………………………
……………………………………
…………………………………………………………
……………………………………

I pun xtau la lecturer tu tengah terangkan pasal ape— sebabnya I lost track masa dia tengah terangkan pasal bintang berpusing n berputar lama-lama boleh jadi galaxy…? Huh? Apekah? Xpela…

Hari ni macam blur skit, tapi tak pe, lepas ni kelas chem, mesti best…

Baru je masuk kelas chem, and baru nak ‘warm-up’.  ‘Blur’ tu pun baru je nak hilang.

Tiba-tiba ada bunyi pelik.

Continue reading